Όροι

banner imagebanner image

 
Αφοί Ρήγα
Ειδικό Συνεργείο Φρένων Καλαμάτα
Το συνεργείο μας “Αφοί Ρήγα” το οποίο εδρεύει στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο συστήματος φρένων αυτοκινήτων από το 1958. Με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό το συνεργείο μας και το προσωπικό μας, έχουν τη τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σήμερα. 
 
Είμαστε επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BPW και πιστοποιημένο συνεργείο για τοποθέτηση συστήματος ABS και EBS των εταιρειών WABCO και KNORR BREMSE.
 
Συνδυάζοντας την ποιότητα, τις συμφέρουσες τιμές και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει το συνεργείο μας σας εγγυάται την πλήρη εξυπηρέτηση σας στο προσυμφωνημένο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας την άψογη εξυπηρέτηση σας ακόμη και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες. 
 
Δέσμευση της εταιρείας μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο σεβασμός και η ικανοποίηση του πελάτη και η διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης. 

Γιατί εμάς;
 Ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών
 Σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
 Παροχή Υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
 Ποιότητα εργασίας σε κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου
 
   
Συμβουλές
Δίνουμε σημαντικές πληροφορίες για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου και την ασφάλεια τη δική σου και των οικείων σου.
Περιβάλλον - Επικοινωνία
Σε ένα φιλικό για τον πελάτη περιβάλλον, ακούμε το πρόβλημα , το εντοπίζουμε στο αυτοκίνητό σου  και φροντίζουμε απλά να το αποκαταστήσουμε.
 
   
 

Για καλύτερη ενημέρωσή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Ειδικό Συνεργείο Φρένων Καλαμάτα
Νέα Είσοδο Καλαμάτας, Καλαμάτα
Τηλ: 2721069922, E-mail: n-g-riga@otenet.gr