Προετοιμασία ΚΤΕΟ

banner imagebanner image
 
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Αφοί Ρήγα | Ειδικό Συνεργείο Φρένων Καλαμάτα
Στο συνεργείο μας “Αφοί Ρήγα” το οποίο εδρεύει στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας στην Καλαμάτα, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα που μπορεί να προετοιμάσει το αυτοκίνητό σας για τον έλεγχο ΚΤΕΟ.  

Έλεγχος φρένων - Φρενόμετρο
 
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που εξετάζονται κατά τον έλεγχο του οχήματος σας στο Κ.Τ.Ε.Ο. είναι η καλή λειτουργία του συστήματος πέδησης. Προβληματικά φρένα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή σας και την ακεραιότητα του οχήματος σας.
 
Πριν πραγματοποιήσετε το ραντεβού για τον έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο. πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο των φρένων σας με την βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού φρενομέτρησης που διαθέτουμε.

Ευθυγράμμιση
 
Αν οι τροχοί του αυτοκινήτου σας δεν είναι ευθυγραμμισμένοι σωστά, μπορεί να προκληθεί πρόωρη φθορά στα ελαστικά και τα εξαρτήματα ανάρτησης, συνεπώς και στο χειρισμό, την απόδοση και τη συνολική ασφάλεια του οχήματος. Απλά πράγματα, όπως πρόσκρουση σε κράσπεδο ή μια λακκούβα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ευθυγράμμιση των τροχών. 
 
Είναι σημαντικό να αποκατασταθεί το πρόβλημα άμεσα πριν οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα.

Τζογόμετρο
 
Με το τζογόμετρο δίνουμε δυνάμεις στο όχημα για να δούμε αν υπάρχου ανοχές ή αν υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης ή στο σύστημα πέδησης.

Διαθέτουμε την κατάλληλη εκπαίδευση την τεχνογνωσία  τον εξοπλισμό και τις ανάλογες πιστοποιήσεις για άριστα και ασφαλή αποτελέσματα. Δέσμευση της εταιρείας μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο σεβασμός και η ικανοποίηση του πελάτη και η διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης. 

Για καλύτερη ενημέρωσή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Ειδικό Συνεργείο Φρένων Καλαμάτα
Νέα Είσοδο Καλαμάτας, Καλαμάτα
Τηλ: 2721069922, E-mail: n-g-riga@otenet.gr